Het digitale platform dat uw bedrijf zichtbaar maakt

E-pointer is het digitale platform, dat gebruikt wordt als marketingtool om ondernemers in de nabije omgeving zichtbaar te maken voor elkaar en voor de consumenten. E-pointer is een laagdrempelig marketingtool voor kleine en grote ondernemers, waarbij korte lijnen worden gecreëerd tussen ondernemers onderling en tussen ondernemers en consumenten.

Met onze innovatieve zoekmachine technologie bieden we onze bezoekers de nieuwste mogelijkheden van 'search' aan. Naast het zoeken naar bedrijven, kan er ook gezocht worden naar specifieke termen, branches, postcode, plaats of provincies.

De potentie van de E-pointer is enorm: door ingenieuze SEO (Search Engine Optimization) staan onze vermeldingen erg hoog in Google waardoor het voor bedrijven erg interessant is om zich bij ons gratis te registreren.

Naast dat wij ervoor zorgen dat uw bedrijf beter zichtbaar wordt op internet kunnen uw klanten ook een review in uw bedrijfsprofiel plaatsen. En niet te vergeten kunnen onze bezoekers direct via uw bedrijfsprofiel een offerte aanvragen met betrekking tot uw diensten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons door een e-mail te sturen naar info@epointer.nl.

Ipad actie