2BeInBalance

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

"Ik geloof dat als je volledig jezelf bent en helemaal in je eigen kracht staat, dat je alles kunt bereiken wat je maar wil."

2BeInBalance is de praktijk van Barbera Schouten in Arnhem en is gespecialiseerd in het begeleiden van (hooggevoelige) mensen met een burnout, die bang zijn dat ze niet meer uit die burnout zullen komen en die graag zichzelf weer willen zijn. Samen met jou wil ik kijken wat jij nodig hebt om zo samen met jou de stappen te zetten die nodig zijn om jou weer in je natuurlijke evenwicht terug te krijgen.

Soms wil je net even dat beetje meer, die persoonlijke aandacht, iemand die echt naar je luistert en de tijd voor je neemt, iemand die flexibel genoeg is om van strategie te wisselen als iets niet werkt, iemand die echt met jou begaan is en die samen met jou ervoor wil gaan. Die iemand wil ik graag voor jou zijn!

Ik heb geen standaard programma wat ik afwerk, maar bied een op jou afgestemd traject aan. Er is ruimte voor veel persoonlijke aandacht, voor het stellen van vragen, voor het tonen van emoties en voor het bespreken van waar jij op dat moment mee zit. Ik heb zelf namelijk gemerkt, dat standaard programma's niet voor iedereen zijn.

Dus voel je je misschien zwaar en lusteloos, begrijp je jezelf soms niet meer, weet je misschien niet hoe je gekomen bent waar je nu bent en weet je al helemaal niet hoe je daar weer weg moet komen, merk je misschien dat je net even anders bent dan iemand anders, dat je misschien net even iets gevoeliger reageert dan een ander, heb je veel empathie voor anderen, maar vergeet je jezelf vaak, vind je het moeilijk om grenzen te stellen en ga je daardoor vaak (ongemerkt) over je grenzen heen, wil je jezelf beter leren begrijpen en wil je weten hoe ook jij je weer luchtig, vrolijk, in control en in balans kunt voelen?

 


  • : 2BeInBalance
  • : Gezondheids/welzijn sector
  • : Bouwmeesterstraat 63b
  • : 6821 GS
  • : Arnhem
  • : 0635117977
  • : http://www.2beinbalance.com

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

2BeInBalance Arnhem

Foto's van 2BeInBalance

2BeInBalance Arnhem (img nr 1) 2BeInBalance Arnhem (img nr 2) 2BeInBalance Arnhem (img nr 3) 2BeInBalance Arnhem (img nr 4) 2BeInBalance Arnhem (img nr 5) 2BeInBalance Arnhem (img nr 6) 2BeInBalance Arnhem (img nr 7)

Reviews van 2BeInBalance

Er zijn nog geen reviews van 2BeInBalance .

Ipad actie