MSITWEB.com

waardering: cijfer: 5 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Website laten maken

Wij maken een website tegen zeer lage kosten. Wij maken al een geruime tijd websites voor zowel particulieren of bedrijven.

Ons webdesigners maken uw website met een krachtige CMS systeem. Wij maken hiervoor gebruik van WordPress en de beste beschikbare plug-ins. U kunt hierdoor zelf heel gemakkelijk uw eigen website beheren. Wij ontwerpen uw website zelf waardoor u altijd een unieke website heeft. Wij hebben gespecialiseerde mensen die uw website SEO vriendelijk maken. Dit betekent dat uw website hoog op Google zal komen te staan. Wij beschikken over een eigen server waarmee wij uw website 1 jaar gratis hosten en beheren. Verder is het voor ons belangrijk dat u altijd contact met ons kan opnemen als u een probleem heeft. Wij hebben hiervoor een helpdesk die 24/7 bereikbaar is.

Dus in het kort samengevat,
- Krachtige CMS systeem
- WordPress (+plug-in)
- Zelf kunnen beheren
- Professionele design
- Hoog in Google (SEO)
- Gratis hosten en beheren (1 jaar)
- 24/7 helpdeskWebwinkel “webshop” laten maken

Wilt u een professionele webwinkel “webshop” laten maken dan bent u bij altijd goedkoper uit dan bij onze concurrenten, omdat wij gebruik maken van de krachtige opensource software Opencart en Magento.
Wij beschikken over een helpdesk dat 24/7 telefonisch en per email bereikbaar is voor wanneer u problemen ondervindt, maar u mag ons ook bellen als u een kleine aanpassing wilt laten uitvoeren.
Onze professionals zullen samen met u geheel kosteloos een webdesign maken dat volledig aansluit op uw huisstijl en als u geen huisstijl heeft dan kunnen wij dat maken.
Wij zullen uw webwinkel “webshop” responsive maken zodat het ook goed leesbaar is op tablets en smartphones.
U krijgt persoonlijke door een van onze professionals een gratis cursus.
Onze webwinkels zijn heel gemakkelijk te beheren en voorzien van een compleet cms syteem. U kunt o.a. gebruik maken van de krachtige backoffice om uw bestellingen en klanten te beheren.

Wij hebben nu een tijdelijke actie. als u nu belt krijgt u van ons een gratis domeinnaam en webhostingpaket.

 Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.

Reviews van MSITWEB.com

Goede afspraken

cijfer: 5 van de 5 Door G Harmveld op 08-02-2013

Ik heb in het verleden contact gehad met MsITweb voor het ontwikkelen van een website voor onze winkel. Er werd direct met ons duidelijke afspraken gemaakt en uiteraard voor een betaalbare prijs. Ik ben zeer tevreden hoe de gang van zaken zijn verlopen en daarom wil... meer

Ipad actie