HQ Productions

waardering: cijfer: 5 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

HQ is creatief en vooral maatschappelijk betrokken, waarbij er gedacht wordt in oplossingen. Hierbij zetten wij media in om tot de ideale oplossing te komen. Er kan gedacht worden aan het inzetten van mediamiddelen, om 'gewoon' informatie te verstrekken. Maar er kan ook gedacht worden om media te gebruiken voor hogere doeleinden. Zo kan HQ ingezet worden als men kennis en begrip rondom een thema wil creƫren. Media zijn divers en toegankelijk voor velen. Schroom niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ons werkterrein is over het gehele land en we werken voor diverse organisaties zoals: bedrijven, scholen, ambtelijke instellingen, stichtingen en particulieren. Door goed contact met de klant zorgen we ervoor dat de oplossing wordt geleverd waar om wordt gevraagd. Wij zijn jouw partner als je op zoek bent naar creatieve oplossingen.Diensten
- Videografie
- Fotografie
- Diverse Trainingen
- Diverse Workshops
- Projectmanagement
- Marketing
- Webdesign
- Conceptontwikkeling
- Consultancy
- Social Media

 Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.

Reviews van HQ Productions

Perfecte oplossing

cijfer: 5 van de 5 Door W van Beveren op 23-02-2013

Wij zijn door HQ Productions geholpen aan een waardevolle steun voor onze media groep die zich bezighoudt ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Ipad actie